Over SmartPhoneCare

SmartPhoneCare is een jong bedrijf opgericht in 2012, maar met ruim 12 jaar ervaring in reparatie van mobiele telefonie. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van mobiele telefoons en tablets. Wij staan voor perfecte dienstverlening, gunstige tarieven en een persoonlijke benadering.

Tevreden klanten, daar is het ons om te doen! Naast reparatie kunt u bij SmartPhoneCare ook terecht voor het aanschaffen van onderdelen, accessoires en meer.

Wij bieden onze service aan op ons nieuwe kantoor, gelegen in Amsterdam World Trade Center (WTC). Hier bieden wij onze klanten de mogelijkheid om op hun gemak te wachten tijdens de reparatie. Zo zorgen wij altijd voor een vers kopje koffie of thee. De meeste reparaties zijn al binnen 30 minuten klaar!

Onze klanten kunnen zelf online een afspraak inplannen, maar wij bieden ook de optie aan om uw apparaat op te sturen of te laten brengen en bezorgen per koerier. Ons kantoor is eenvoudig te bereiken, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Bij SmartPhoneCare werken wij altijd met vaste tarieven, een goede garantie en perfecte aftersales.