Fietskoerierdienst voor super spoed reparaties

Geen tijd om vandaag langs te komen om uw smartphone of tab te laten repareren en gewoon bezig blijven met uw core business? Maak dan gebruik van onze unieke fietskoeriersdienst!


Wij werken samen met Stichting DE FIETSDIENST, een professionele non-profit koeriersdienst met jarenlange ervaring in Amsterdam en omstreken.
Door onze samenwerking met Stichting DE FIETSDIENST helpt u hun fietsers naar een betere toekomst en voorkomt u duizenden kilometers autoverkeer in onze mooie stad. Dankzij het grote aantal fietskoeriers zijn zij in 30 minuten* op uw locatie! Genoeg reden om uw reparaties voortaan door een koerier van Stichting DE FIETSDIENST te laten bezorgen.  

Interesse? Bel voor een fietskoerier afspraak tussen 08:00 uur & 18:00 uur met SmartPhoneCare op 020-7606000Spelregels

Wilt u gebruik maken van onze fietsdienst, dan zal de koerier in theorie met 30 minuten bij u zijn.                    
De koerier haalt bij u het defecte device op en wij repareren deze binnen de afgesproken tijd wat u op onze website vermeldt ziet staan. Via ons real time ticket systeem ontvangt u het bericht wanneer de reparatie bij ons ontvangen en gerealiseerd is. Hierin vindt u ook direct de betaallink naar iDEAL.
Betaling van de koerier vindt plaats via de factuur van SmartPhoneCare!                                              

Wanneer u via iDEAL de reparatie + koerierskosten betaald heeft, brengt de koerier direct het gerepareerde device weer retour.

*Graag willen we je wijzen op het feit dat we voor bezorgingen in Amsterdam Noord en Amsterdam Zuidoost zeker geen 30 minuten service kunnen bieden. Dus LET OP, als het ophaal en afleveradres verder van het centrum en Amsterdam Zuid liggen zal de ophaal en aflevertijd wat ruimer zijn!

Kosten:

Wij hanteren bezorgkosten van €30,- incl. BTW voor super spoed ritjes binnen Amsterdam.
Voor Amstelveen, Amsterdam Zuidoost, Osdorp en Amsterdam Noord hanteren wij bezorgkosten van €40,-. De tijd voor deze ritten zal 45 minuten bedragen.