Route

Openbaar vervoer

Met de tram: lijn 5 Vanaf het Centraal Station, via het Leidse Plein, naar Station Zuid, met als bestemming Amstelveen. Stap uit op Station Zuid.

Met de metro/tram: lijn 51 Vanaf het Centraal Station als metro naar het Amstel Station. Dan verder met de tram, bestemming Amstelveen. Stap uit op Station Zuid.

Met de metro/tram: lijn 50 Vanaf station Sloterdijk naar Station Zuid, met bestemming Station Gein. Stap uit op Station Zuid.

Met de trein/bus: Zowel trein- als busstation zijn slechts 200 meter verwijderd van het WTC-gebouw. Stap uit op Station Zuid.Met de auto
Komend over de A4 vanuit richting Den Haag / Rotterdam:
U volgt de A4 tot aan de Ringweg Amsterdam-Zuid (A10). U volgt de richting Utrecht/Amersfoort en neemt vervolgen de eerste afslag 'Amstelveen - VU Ziekenhuis' en verlaat de snelweg. Bij de stoplichten gaat U linksaf de Amstelveenseweg op en neemt vervolgens meteen de eerste afslag naar links. U rijdt nu op de Boelelaan. Bij het 2e stoplicht weer links (u rijdt nu op de Buitenveldertselaan) en vervolgens gaat u bij het tweede stoplicht rechtsaf de Strawinskylaan op. Na 400 meter ziet u aan uw rechterhand de ingang van de parkeergarage van het WTC.

Komend over de A8 vanuit richting Zaandam / Purmerend:
U volgt de A8 tot deze overgaat in de A10 (Ringweg Amsterdam). U volgt de Ringweg West tot deze overgaat in Ringweg Zuid (richting Utrecht/Amersfoort). U neemt vervolgens de afrit 'Amstelveen - VU Ziekenhuis' en verlaat de snelweg. Bij de stoplichten gaat U linksaf de Amstelveenseweg op en neemt vervolgens meteen de eerste afslag naar links. U rijdt nu op de Boelelaan. Bij de volgende stoplichten weer links (u rijdt nu op de Buitenveldertselaan) en vervolgens gaat u bij de tweede stoplichten rechtsaf de Strawinskylaan op. Na 200 meter ziet u aan uw rechterhand de ingang van de parkeergarage van het WTC.

Komend over de A1 vanuit richting Amersfoort / Almere / Lelystad:
U volgt de A1 tot aan de Ringweg Amsterdam (A10). U houdt de richting Den Haag aan. Op de Ringweg Zuid neemt u de eerste afslag na de RAI, afslag 'Amstelveen - VU Ziekenhuis'. U verlaat nu de snelweg. Bij de stoplichten gaat U linksaf de Amstelveenseweg op bij de 2e stoplichten gaat u wederom links. U rijdt nu op de Boelelaan. Bij de volgende stoplichten weer links (u rijdt nu op de Buitenveldertselaan) en vervolgens gaat u bij de tweede stoplichten rechtsaf de Strawinskylaan op. Na 200 meter ziet u aan uw rechterhand de ingang van de parkeergarage van het WTC.

Komend over de A2 vanuit richting Utrecht:
U volgt de A2 tot aan de Ringweg Amsterdam (A10). U houdt de richting Den Haag aan. Op de Ringweg Zuid neemt U de eerste afslag na de RAI, afslag 'Amstelveen - VU Ziekenhuis'. U verlaat nu de snelweg. Bij de stoplichten gaat U linksaf de Amstelveenseweg op bij de 2e stoplichten gaat u wederom links. U rijdt nu op de Boelelaan. Bij de volgende stoplichten weer links (u rijdt nu op de Buitenveldertselaan) en vervolgens gaat u bij de tweede stoplichten rechtsaf de Strawinskylaan op. Na 200 meter ziet u aan uw rechterhand de ingang van de parkeergarage van World Trade Center Amsterdam.