Smartphone camera werkt niet meer goed?

Een camera op je smartphone is vaak het meest gebruikte functie van je smartphone. Je wilt niets anders dan dat je scherpe foto's kunt maken en het liefst zo snel mogelijk. Vaak hebben smartphones ook 2 camera's. Eentje aan de voorkant en eentje aan de achterkant. Een camera dat niet goed functioneert heeft vaak de volgende klachten:

  • geen of onduidelijke beelden.
  • camera sluiter is te langzaam of sluit helemaal niet
  • stof in camera
  • kras in camera

Smartphonecare heeft oplossing voor al deze klachten. Binnen 30 minuten vervangen wij uw oude camera door een nieuwe. Zo kunt u weer met plezier veel nieuwe foto's maken!

 

Camera3

 

Krasjes op je smartphone

Krasjes op je smartphone

woensdag 18 november 2015
Niets is ververlender dan krasjes op je smartphone die net paar weken oud is. Het overkomt iedereen eigenlijk wel vroeg of laat. Krasjes hebben geen invloed op de werking … lees meer »
iPhone 6 snel buigbaar en breekbaar

iPhone 6 snel buigbaar en breekbaar

maandag 9 november 2015
De iphone 6 eindelijk op de markt, maar buigbaar?  Na maanden lang gewacht te hebben denk je eindelijk een iphone 6 aan te schaffen. Je bent blij met je iphone 6, goe… lees meer »
Batterij Iphone 5/5S snel leeg.

Batterij Iphone 5/5S snel leeg.

dinsdag 2 december 2014
Twee dagen zonder jouw telefoon op te laden kon vroeger heel makkelijk. Je werd er toch alleen maar opgebeld of stuurde hier en daar soms een sms. Tegenwoordig is het de t… lees meer »
« vorige 1   2    3    volgende »